Verifone Denmark A/S er Danmarks største leverandør af betalingsløsninger til landets butikker og kæder. Vi har mere end 25 års erfaring i at levere sikre og hurtige betalingsløsninger. I Danmark servicerer vi vores kunder fra to lokationer – Odense og Herlev. Vores løsninger omfatter bl.a. fritstående betalingsterminaler, integrerede betalingsterminaler og mobile terminaler. 

Vi forsøger altid at tilbyde vores kunder muligheden for et mere effektivt salg gennem innovative og sikre betalingsløsninger, og vores klare mål er at levere løsninger, der kan gøre din hverdag nemmere. Vi har bl.a. startet fremtidens nye trend sammen med nogle af vores kunder og samarbejdspartnere ved at tilbyde kontaktløs betaling (NFC). 

Verifone Denmark A/S er en del af det globale selskab Verifone, som er verdens største producent og leverandør af betalingsterminaler. Vi har afdelinger, kunder og partnere i mere end 150 lande, og har i dag mere end 29 millioner installerede enheder. Verifone er noteret på New York Stock Exchange, for mere information besøg www.verifone.com.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Arbejdstilsynet     

Kontakt

Verifone Denmark A/S
Knapholm 7
2730 Herlev

Verifone Denmark A/S
Ove Gjeddes Vej 33
5220 Odense SØ

Hovednummer: 44 53 16 10