Verifone lancerer UX-serien til selvbetjente betalingsautomater

24-05-2016

I samarbejde med Logos Design lancerer Verifone UX-serien af betalingsmoduler til selvbetjeningsautomater. Den første landdækkende kunde udrulles fra 3. kvartal 2016, bl.a. med support for kontaktløse betalinger.

Verifone træder nu ind på markedet for selvbetjent betaling, som er en specialiseret del af det danske betalingsmarked. Parkering, benzin og billettering er blandt de områder, hvor danskerne i stigende grad bruger selvbetjente betalingsautomater.

Integration af betalingsmoduler i automater rummer en vis kompleksitet og markedet er præget af en række særlige krav og regler.

"Vi har respekt for, at det ubemandede marked stiller særlige krav, og derfor er vi gået i samarbejde med Logos Design, som er specialist inden for området" siger adm. direktør Chris Lund-Hansen fra Verifone. Verifone og Logos Design har i samarbejde udviklet en løsning, der baserer sig på Verifones UX hardwarelinje. UX er en ny produktserie af modulære betalingskomponenter, der samler tidligere løsninger i en hel ny platform. Formfaktoren passer desuden sammen med de fleste tidligere modeller, hvilket gør det utrolig nemt for de fleste at installere, siger adm. direktør Chris Lund-Hansen fra Verifone.

Softwareløsningerne kræver specialintegration og godkendelse til det danske marked, og det er her Logos Design er specialist.

"Verifone er en væsentlig aktør på inden for betalingsterminaler og det rummer naturligvis store muligheder for begge parter at produktporteføljen nu suppleres med den alsidige UX-familie", siger adm. direktør Lars Clausen fra Logos Design, der ser frem til samarbejdet.