Betalingsterminaler

Her finder du vores store udbud af betalingsterminaler til ethvert behov

Hos Verifone kan du finde lige den betalingsterminal, der passer til dit behov, da vi har et meget bredt udvalg. Vi ved, at der er stor forskel på om du har en stor butik med masser af transaktioner hver dag eller om du er en mindre iskiosk der kun har behov for en betalingsterminal et par måneder om året. Du kan derfor vælge mellem stationære eller mobile betalingsterminaler, fritstående eller integrerede løsninger - læs mere om kasseintegration her.

Vi mener, at betalinger skal være hurtige og simple - og vi sælger i dag udelukkende terminaler med NFC. Det betyder helt simpelt, at du får en terminal som kan modtage det traditionelle betalingskort samt kontaktløse betalinger fra de nye NFC betalingskort som Dankort, MasterCard og Visa eller fra mobiltelefoner via Swipp og MobilePay. Alt sammen fra én og samme terminal.

Alle vores løsninger er gennemtestede og godkendte efter alle nye sikkerhedsstandarder. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores løsninger så sikre som muligt, og vi følger konstant markedets udvikling - hvis du er interesseret i at læse mere om sikkerhedskrav, så klik her

VX 520 Color