Indløsning

Træt af høje kortgebyrer?

Vidste du, at du hos Verifone kan få en indløsningsaftale på helt ned til 0,55%?

Det kan du, fordi vi hos Verifone tror på, at en åben platform er fremtidens løsning. Det betyder både, at vi hele tiden udvikler på terminalerne så de passer til hvad forbrugerne ønsker her og nu – som eksempelvis betaling med MobilePay direkte på terminalen. Det betyder dog også at vi er åbne overfor samarbejdet med flere indløsere – og det resulterer i konkurrencedygtige priser på indløsning for vores kunder. Med en indløsning på helt ned til 0,55% har vi markedets laveste pris – og det kan også komme dig til nytte.

Vores samarbejdspartnere er mange, men hvem af dem, der passer bedst til din butiks behov er der ikke et kort svar på. Vil du vide mere om hvilken indløser der kan give dig de optimale forhold, så benyt kontaktformularen til højre - så kontakter vi dig hurtigst muligt.


Swedbank logo
Det er hurtigt og enkelt at få en aftale om indløsning hos Swedbank. Få udbetalt kortomsætning inden for to dage, og spar penge på din butiks kreditkortindløsning.

 

MobilePay logo

MobilePay er nem betaling med mobilen - nu også direkte på din Verifone terminal. Mobile betalinger oplever en eksplosiv vækst i disse dage, og det er ikke mindst takket være MobilePay, der er markant den største på området.

 

Dankort logo

Dankortet er danskernes betalingsdarling - og nu lancerer de snart deres Mobile Dankort.


Elavon logo
Elavon er den eneste kortindløser i det danske marked som giver dig adgang til de mest benyttede internationale kort i en samlet aftale. Elavon har udbetaling af kortomsætning inden for 2 dage.

 

Handelsbanken logo

Hvis du i forvejen er kunde hos Handelsbanken tilbyder de også favorable vilkår på indløsning. 

Teller logo

Teller tilbyder indløsning på alle de gængse kort på det danske marked.

 

Diners Club logo

Diners Club kreditkortet er et ulimiteret kort med en både attraktiv og loyal kundebase. Hos Diners Club betaler du ingen gebyrer udover kortgebyret - der er altså ingen årlige faste omkostninger.