TAXI 4x27

«Nu har vi fået en decideret Ferrari-løsning, som med det samme lever op til vores krav. Løsningen er desuden fremtidssikret i forhold til mobilbetaling og sikkerhedsstandarder. Hos Verifone har vi fundet en god partner, som vi har stor tillid til. Vi har vendt en krise til et spring fremad»

Thomas RB Petersen
Direktør
Taxi 4x27

NORD GRUPPEN

Nordgruppen vælger dankortterminaler fra Verifone

«For os er det super vigtigt, at det går hurtigt. Vores medarbejdere leverer kvalitetsoplevelser til gæsterne, og her skal betalingen ikke komme i vejen. Derfor har vi en god serviceaftale, og vi har én person, som vi kan ringe til hos Verifone»

Lasse Wive
Medejer
Nord Gruppen

RESTAURANTGRUPPEN UMOE

«Verifones terminaler er robuste enheder, der fungerer. Med tjenere og chauffører i et stressende miljø, bliver udstyret brugt meget, så det er vigtigt, at kvaliteten af komponenterne er robuste»

Henry Karlsen
It-direktør
Restaurant Group UMOE
NORGE

VAFFELBAGERIET

Vaffelbageriet vælger dankortterminal fra Verifone

«Da vi alligevel skulle udskifte de gamle betalingsterminaler af sikkerhedsmæssige grunde, skiftede vi fra Nets til Verifone. Vi ville gerne have terminaler, som var klar til kontaktløs betaling fra mobiltelefoner. Og så var de bedre designede»

Knud Krætzmer
Indehaver
Vaffelbageriet

MAGASIN

Magasin vælger dankortterminaler fra Verifone

« Vi er tilfredse med at have hul igennem direkte til leverandøren af betalingsterminalerne. Vi oplever at få den rette og hurtige opmærksomhed fra Verifone. Vi oplever en fin servicekultur med nogle vågne og hjælpsomme mennesker, »

Ole Rasmussen
IT-chef
Magasin

EUROMASTER

Euromaster vælger dankortterminaler fra Verifone

«Vi hører ikke om problemer. Det kører bare, selv om betjeningen er lidt anderledes, og vores folk lige skal vænne sig til nye taster og funktioner»

Lars Fallentin
IT-Engineer
Euromaster

FONA

Fona vælger dankortterminaler fra Verifone

«Jeg føler bestemt, at vores ønsker bliver hørt og taget alvorligt hos Verifone. Vi føler os som en vigtig kunde for dem. Vi er jævnligt i dialog og har et løbende udviklingssamarbejde, så vi er ajour med nye krav, regler eller korttyper. »

Ole Jensen
IT-konsulent
Fona

NO 2

«Vi er meget tilfredse med at have et hold af leverandører, som giver os denne form for teknologisk innovation. I forvejen har vi en kundegruppe, som med stor fornøjelse bruger betalings-terminalens kontaktløse betaling»

John Petersen
Indehaver
NO 2

PIZZA PALACE

Pizza Palace vælger dankortterminaler fra Verifone

«Jeg er tilfreds med vores VX terminaler. De virker, og de er hurtige... Vi skiftede til Verifone for at få nogle hurtigere terminaler»

Fehmi Cimen
Ejer
Pizza Palace

DJURS SOMMERLAND

Djurs Sommer land vælger dankortterminal fra Verifone

«Vi kunne bedst lide terminalen fra Verifone. Den var hurtig, og det skærer tid af betalingstransaktionen. Samtidig er den komplet integreret i vores øvrige IT-setup»

Michael B. Nielsen
Medejer
Djurssommerland

NØRKLERIET

Nørkleriet vælger dankortterminaler fra Verifone

«I dag har jeg en All in One pakke med terminal, software og ombytningsservice – for det er nemt. Betalingsterminalen er god at have med på farten. Jeg tager den med på håndarbejdsmesse, så alle har en mulighed for at købe og betale med det samme»

Sisse Jacobsen
Indehaver
Nørkleriet

IDEMØBLER

Idemøbler vælger dankortterminaler fra Verifone

«Verifone er en leverandør i øjenhøjde. Teknikere taler lige over til teknikere, og sælgerne taler lige over til mig. Der er ikke noget bullshit, og det sætter jeg pris på. Vi har et fint samarbejde med Point, som leverer en fin service.»

Claus From
IT-chef
Idemøbler

NORDISK FILM BIOGRAFER

Nordisk Film Biografer vælger dankortterminaler fra Verifone

«Vi prioriterer hurtighed og stabilitet meget højt. Betalingssystemerne skal bare virke, og vi har faktisk fået et løft med denne opgradering. Yomani’erne er både hurtigere og mere stabile»

Jan Petersen
Teknologichef
Nordisk Film Biografer

ROSKILDE FESTIVAL

Roskilde Festival vælger dankortterminaler fra Verifone

«Vi introducerede NFC-teknologien, men er ikke bundet til plastickortet. Perspektivet er, at NFC-chippen kan sidde i telefonen eller i festival-armbåndet. Det her var første skridt.»

Thomas Keller
Teknikchef
Roskilde Festival

GRØFTEN

«Betalingen skal bare køre fejlfrit og hurtigt, og så skal vi kunne tage imod samtlige betalingskort på kloden. Vi er godt tilfredse med service og support fra Verifone»

Jacob Elkjær
Indehaver
Grøften

HANSENS IS

Hanses is vælger dankortterminal fra Verifone

«Hvis jeg havde iZettle i år, ville jeg betale over 50.000 kr. for at have en betalingsløsning. I stedet lejer jeg fire terminaler fra Verifone for en årlig udgift på omkring 10.000 kr. Det giver fleksibilitet og hurtighed i transaktionerne.»

Thomas Valentin Rasmussen
Ejer
Hansens Is

IB REHNE CAIRO

Ib Rehne Cairo vælger dankortterminaler fra Verifone

«Tjenerne kan godt lide den nye betalingsterminal, fordi den er hurtigere end forgængeren. Det betyder, at betalingsdelen fylder mindre i kundekontakten, og så bliver den samlede oplevelse for kunderne»

Heidi F. Jørgensen
Indehaver
Ib Rehne Cairo

JOE & THE JUICE

Joe & The Juice vælger dankortterminaler fra Verifone

«Vi er selvskrevet til at gå forrest med trådløs betaling framobiltelefonen. Vores terminaler er klar til NFC, og vi springer på, så snart der er en ordentlig mulighed»

Mads Blankenburg
Teknikansvarlig
Joe & The Juice

OK PLUS

Ok Plus vælger dankortterminaler fra Verifone

« De nye terminaler fra Verifone er dobbelt så hurtige som forgængerne. Det er noget vores kolleger i butikkerne sætter pris på, for det giver en bedre oplevelse for kunderne »

Klaus Bølle
Leder af IT-support
OK Plus

HUMAC

Humac vælger dankortterminaler fra Verifone

«De fleste kunder handler typisk for et større beløb, end de er vant til, når de køber en iPhone eller iPad. Derfor selve betalingen en spændende oplevelse ud over det sædvanlige og en vigtig del af den samlede kundeoplevelse. Det skal fungere hver gang, det skal gå lynhurtigt og det skal bare være komplet gnidningsfrit.»

Jakob Søfelde-Hansen
Butikschef
Humac Odense

TIVOLI

Tivoli vælger dankortterminaler fra Verifone

«Vi har haft systemet siden 2006, og vi kan tydeligt se, at antallet af transaktioner stiger. Det skyldes hurtigere betalinger, at gæsterne oplever en højere service, og at det er lettere at styre hele logistikken, når også betalingen bare virker»

Leif Lundgaard
IT-chef
Tivoli